Trappevask

Trappevask

Trappevask i Oslo

Oslo Bygårdsdrift AS tilbyr trappevask for sameier og borettslag i Oslo. Trappevask er viktig for at beboere skal trives, og det er alltid trivelig å komme hjem til en trappeoppgang som er vasket og ren. Vi sørger for at jobben utføres profesjonelt og med høy kvalitet. Takket være vår lange erfaring innen vaktmesterbransjen kan du være sikker på at jobben blir utført til avtalt tid, uansett om det er et stort eller lite oppdrag.

Vi har utført trappevask i Oslo i mange år, og har - takket være god og jevnlig kundeoppfølging og kvalitetskontroll - opparbeidet oss en stor og stabil kundeportefølje.

Hvorfor velge oss

Med lang erfaring fra vaktmesterbransjen kan vi tilby alle typer tjenester for borettslag og sameier. Uansett om du har et lite eller stort oppdrag, sørger vi for å utføre jobben til avtalt tid. Vi setter vår stolthet i å kunne tilby fleksible tjenester, og har mange gode referanser.
Ved å bruke underleverandører behøver du kun å forholde deg til en part, i stedet for å leie inn tjenester fra forskjellige leverandører, noe som både er tid- og kostnadskrevende. Velger du Oslo Bygårdsdrift AS kan du være sikker på at deres borettslag er i trygge hender.

Oslo bygårdsdrift tilbyr også

Godkjent selskap

Alle renholdsvirksomheter skal ha offentlig godkjenning fra Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig. Godkjenningsordningen har også krav om at alle arbeidstakere i godkjente renholdsvirksomheter skal bære HMS-kort på jobben. Samme regler gjelder for innehaver av enkeltpersonforetak og deltakere i ANS/DA. Dette er fastslått i forskrift Arbeidsdepartementet 8. mai 2012 nr. 408.
Renholdsvirksomheten søker om godkjenning ved å sende inn søknad og dokumentasjon til Arbeidstilsynet via nettstedet Altinn.no. Alle offentlig godkjente renholdsvirksomheter registreres i et sentralt register som er tilgjengelig på www.arbeidstilsynet.no. Det er kun tillatt å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som er registrert i dette register.