Renhold Oslo

renhold

Renhold Oslo

Leter du etter en kompetent aktør innen renhold og renholdstjenester i Oslo?

Oslo Bygårdsdrift AS er en pålitelig og grundig samarbeidspartner som utfører en rekke renholdstjenester for sameier og borettslag i Oslo.

Oslo Bygårdsdrift AS har lang erfaring og meget dyktige ansatte innen renhold i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester som trappevask, hovedrengjøring, tepperens, vinduspussing, oppskuring og boning for borettslag og sameier. Vi tilbyr også matteservice med bytte av matter i inngangspartier etter avtale.

Riktig midler og verktøy er halve jobben når det gjelder renhold i Oslo. Våre ansatte holdes løpende oppdatert på nye midler og metoder for renhold i Oslo. Dette er for at du som kunde skal få ønsket resultat, og våre ansatte en lettere hverdag.

Vi jobber for å hele tiden tilfredsstille våre kunders behov og for å gjøre prosessen så plettfri som mulig. Riktig og jevnlig renhold kan ha flere positive virkninger for beboere.

Alle virksomheter som tilbyr renholdtjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Her stilles det strenge kvalitetskrav til bedriftene som er med på å gi de ansatte gode arbeidsvilkår, som igjen er med på å gi gode resultater. Oslo Bygårdsdrift AS er offentlig godkjent renholdsbedrift fra arbeidstilsynet.

Vi gir deg renhold i Oslo med rask og plettfri levering! Kunder vi har jobbet med renhold i Oslo for er blant annet Jens Evensen Eiendom. Les deres tilbakemelding her.

Hvorfor velge oss

Med lang erfaring fra vaktmesterbransjen kan vi tilby alle typer tjenester for borettslag og sameier. Uansett om du har et lite eller stort oppdrag, sørger vi for å utføre jobben til avtalt tid. Vi setter vår stolthet i å kunne tilby fleksible tjenester, og har mange gode referanser.

Ved å bruke underleverandører behøver du kun å forholde deg til en part, i stedet for å leie inn tjenester fra forskjellige leverandører, noe som både er tid- og kostnadskrevende. Velger du Oslo Bygårdsdrift AS kan du være sikker på at deres borettslag er i trygge hender.

Oslo bygårdsdrift tilbyr også

Vedlikehold

Avfallshåndtering

Vaktmestertjenester

Trappevask

Grøntarbeid

Snørydding

Godkjent selskap

Alle renholdsvirksomheter skal ha offentlig godkjenning fra Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig. Godkjenningsordningen har også krav om at alle arbeidstakere i godkjente renholdsvirksomheter skal bære HMS-kort på jobben. Samme regler gjelder for innehaver av enkeltpersonforetak og deltakere i ANS/DA. Dette er fastslått i forskrift Arbeidsdepartementet 8. mai 2012 nr. 408.
Renholdsvirksomheten søker om godkjenning ved å sende inn søknad og dokumentasjon til Arbeidstilsynet via nettstedet Altinn.no. Alle offentlig godkjente renholdsvirksomheter registreres i et sentralt register som er tilgjengelig på www.arbeidstilsynet.no. Det er kun tillatt å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som er registrert i dette register.